Mindkét érték rendszeres ellenőrzése és normál tartományban tartása életbevágóan fontos az egészség megőrzése érdekében. Az egyensúlyi állapot fenntartása nemcsak a betegségek megelőzésében játszik kulcsszerepet, hanem a mindennapi életminőség javításában is. Megfelelő életmóddal és táplálkozással jelentősen csökkenthető a kockázat és javítható az általános közérzet.
A FORMULA HASZNÁLATA:
HANGMINTA NÉLKÜL, EGYEDI RECEPTKÉNT TELJES CSOMAGKÉNT ÉRDEMES BEÁLLÍTANI, MIN 3-4 HÉTIG ÚGY FUTTATNI, HOGY MÁS NEM FUT MELLETTE CSAK A C.E.R.T. PROGRAM.
Az alábbi természetes összetevők tudományosan igazolt módon segítik a vérnyomás és vércukor értékek normalizálását. Minden összetevő specifikus hatásmechanizmussal rendelkezik, amelyek együttesen fejtik ki jótékony hatásukat.
Vérnyomásra ható összetevők
A magas vérnyomás természetes szabályozásában az alábbi összetevők játszanak kulcsszerepet:
Fokhagyma (Garlic): Értágító hatású, segít csökkenteni a vérnyomást és javítja a véráramlást
Magnézium (Magnesium): Az erek ellazítását segíti, szabályozza a szívműködést
Kalcium (Calcium): Az erek megfelelő tónusának fenntartásában vesz részt
Cayenne bors (Cayenne Pepper): Javítja a keringést és segít normalizálni a vérnyomást
C-vitamin (Vitamin C): Erősíti az érfalakat és antioxidáns hatású
D3-vitamin (Vitamin D3): Szabályozza a renin-angiotenzin rendszert
Gyermekláncfű levél (Dandelion Leaf): Természetes vízhajtó hatású
Boróka (Juniper): Segíti a vesefunkciót és a méregtelenítést
Thai fokhagyma (Thai Garlic): Erős értágító és vérnyomáscsökkentő hatású
Édesgyökér (Licorice): Támogatja a mellékvese működését
Vércukorszintre ható összetevők
A vércukorszint természetes egyensúlyának fenntartásában ezek az összetevők segítenek:
Berberin (Berberine): Javítja az inzulinérzékenységet és csökkenti a vércukorszintet
Gimnéma (Gymnema sylvestre): Csökkenti a cukor felszívódását és támogatja a hasnyálmirigy működését
Fahéj illóolaj (Cinnamon Essential Oil): Segíti a sejtek glükózfelvételét
Keserű dinnye (Bitter Melon): Természetes vércukorszint-szabályozó
Króm (Chromium): Javítja az inzulin hatékonyságát
Görögszéna és mag (Fenugreek & Seed): Lassítja a szénhidrátok felszívódását
Alfa-liponsav (Alpha Lipoic Acid): Javítja az inzulinérzékenységet
Acetil-L-karnitin (Acetyl-L-Carnitine): Támogatja a sejtek energiafelhasználását